Gymnasiefester udover det sædvanlige

Skal dit gymnasie have den helt ultimative fest? Skal i have en bass der kan mærkes? Skal i have den vildeste opstilling? Vi står klar til at være jeres profesionelle samarbejdspartner, og til sammen kan vi skabe en uforglemmelig aften for jeres gymnasium.

Kun fantasien sætter grænser

Gymnasiefester er ikke bare gymnasiefester. Temaer og vanvittige ideer er essensen af gymnasiefester, og vi er klar til at gøre dem til virkelighed! Vi har alt indenfor festmaterialer, og kan levere alt.

Skal i holde det årlige raveparty, så skal i måske overveje vores populære laserpakke. Du ser denne form for lasershow til de helt store udenlandske shows. Udover dette skal i selvfølgelig også have UV-guns og tusindvis af knæklys.

Skal i holde lyskryds kan vi levere armbånd i rød, gul og grøn. Vi kan dekorer væggene i farverne med lamper, eller skal i have rigtige lyskryds til festen?

Er det måske James Bond tema? Så skal i helt sikkert have vores gigantiske diskokugler!

Vi har massere af erfaring fra andre gymnasier og vi kan derfor bidrage med de bedste ideer.

Muligheder for kunstere

Kunstnere er helt perfekte til gymnasiefester, og vi kan sagtens hjælpe jer!

Vi hjælper jer gerne med, at finde frem til hvilken kunstner der passer til jeres skole. Vi kan derudover også sørge for bookingen af selve kunstneren igennem vores gode kontakter. Alt vores udstyr lever op til kunstners standard, så de kan derfor sagtens benytte vores anlæg.

Vejledende priseksempler

5.000 kr.

Op til 400 personer | DJ, lyd og lys

10.000 kr.

Op til 1.000 personer | DJ, lyd og lys

500 kr.

Festfotograf

Følger gratis med

Selfiecam (Sjov fotostander til festen)

Indhent gratis tilbud

Din e-mail* Telefonnummer

-